Harvest House

Harvest House is dé vruchtgroentespecialist van Europa. Samen met de telers en ketenpartners biedt de groep jaarrond een breed assortiment tomaten, komkommers en paprika’s. Grill veggies, The Harvies, Tomato blend, Tomatogo en Tombons zijn een greep uit de concepten die worden gevoerd. Het devies van de onderneming is ‘gewoon doen’, vooral goed doen en samen doen. Samen wordt immers meer bereikt. Harvest House kent de keten. En haar markt. En is goed in het verbinden van de juiste mensen en processen. Hierdoor worden de klanten altijd van het beste advies voorzien.

terug naar cases

Harvest House

Het project

Every product starts with a great story. Dat is en was het devies voor de Fruit Logistica beurs in Berlijn. 72.000 bezoekers uit 135 landen die kennismaken met de laatste trends en innovaties. De bezoeker werd informatie van Harvest House producten getoond via live producten, persoonlijke gesprekken en extra informatie via de QR code. Via het scannen van de QR code op de eigen smartphone werd de bezoeker info getoond van fairtrade producten, land van herkomst, smaak, gewicht, sustainable verpakking en andere interessante zaken. 

 

Via het scannen van de RFID-producttag aan de revelaer - een groot screen op de stand - werden video’s over de teler, het sustainable produceren, recepten, fun facts van het product en de ‘tomatengids’ getoond. Per productgroep wordt op deze wijze een levendig beeld geschetst van het productie- en logistieke proces. Meer informatie hierover vind je hier:

Aantal hectares in NL
0+
Aantal soorten tomaten
0
Aantal paprikatelers
0

De revealer

De revealer is een groot multitouch-screen dat op veel fronten inzetbaar is. Op de Fruit Logistica beschikbaar tijdens de openstellingstijd van de beurs. Voor handel en retail breed in te zetten in 24/7 interactieve etalages, instore als screen of tafel of als interactieve infoterminal en kiosksysteem. Endless aisle, oproepen van verkoopassistentie, de juiste maat aan het verkooppersoneel in de paskamer opvragen en het direct afrekenen van het product wordt via deze techniek mogelijk gemaakt. 

 

Nu een groot deel van de wereld online is gegaan, voelt de consument van vandaag zich volledig op z’n gemak bij het virtueel onderzoeken van producten en het plaatsen van een aankoop door middel van technologie. Een interactief touch-screen toont het perfecte huwelijk tussen de fysieke winkel en het gemak van de online wereld. De revealer is daar een goed voorbeeld van en is beschikbaar in vele formaten, ook maatgesneden afmetingen zijn mogelijk. 

Breed inzetbaar

Geen nee verkoop

De revealer toont alle producten die beschikbaar zijn in de winkel, in de winkels van het bedrijf, in het warehouse van de betrokken keten of bij de leverancier van het product. Op deze wijze wordt nee verkoop zo goed als uitgesloten. Interactief kan de klant zelf aangeven of het product eerst nog even moet worden gepast of dat dit product direct wordt besteld. Allemaal mogelijk zonder een app te downloaden. Zo smelt offline en online volledig samen.

Instore online kopen

De revealer kan op basis van de RFID-tag in of aan het product alle informatie weergeven die in het CMS staat. Kwalitatieve productinformatie of een leuke video versnelt het koopproces. Salesforce geeft in een marktonderzoek uit 2019 aan dat 27 procent van de consumenten al instore online koopt. Alle hens aan dek om de consument de beleving te bieden dat product op dat moment in jouw locatie te laten kopen. Of zodanig goed te informeren dat hij het daarna bij je besteld.

 

Voor de schoenenretailer

Schoenenretailers tonen meestal de linker- of de rechterschoen van een product in de winkel.  Voor hen is de revealer-techniek een uitkomst. Magazijnen zijn vaak achter in de winkel of op een bovenliggende etage gelegen. De klant pakt de schoen op van het schap, de revealer toont de maten en kleuren, via touch bedient de klant het screen en de magazijnmedewerker ontvangt op ieder gewenst device een notificatie welk paar hij moet klaarzetten voor het verkoopteam.

Voorop durven lopen

Harvest House zet met haar telers en partners in op een moderne bedrijfsvoering waarin milieu, biologisch, watermanagement en energiezuinig een belangrijke rol speelt. Via moderne technieken als de revealer kan iedere toeleverancier, partner, retailer en consument via beeldmateriaal als foto’s en video’s inzicht krijgen via welke processen Harvest House het telen van vruchtgroente als een van de modernste ter wereld uitvoert. Voorop durven lopen, daar gaat Harvest House voor. Met de inzet van de revealer laat de groep dat zien.