Case study
Verstappenshop.nl

Verstappenshop kiest voor de VertilinQ motor

Een mooie beeldspraak. Formule 1 is de hoogste klasse in de autosport. Kracht, snelheid, innovatie, intelligentie, duurzaamheid en realtime data zijn sleutelwoorden. En met de juiste coureur succesvol, deze verbindt slimheid met de conditie van een marathonloper en de kracht van een bokser. Een mooie combinatie van power en souplesse in techniek en menszijn.

Verstappenshop kiest voor de formule 1 ERP van VertilinQ. Een sterke en soepele motor die de supply chain en het distributiemodel van fanproducten krachtig laat verlopen.

Het Project

Over

Verstappenshop stelde VertilinQ de vraag het complete proces van inkoop, supply chain, verkoopproces op de gekozen kanalen en consumer services vanuit een eigentijdse digitale opbouw te waarborgen.

Max Verstappen fans wordt een breed assortiment aan producten aangeboden. Van strandlakens, zonnebrillen, tassen, kleding, schaalmodellen van raceauto’s tot tickets voor de officiële Max Verstappen tribunes van de internationale Grand Prix.

De producten worden aangeboden in de webshop, de flagshipstore, de winkel in Bataviastad of in de mobiele pop up stores op de circuits waar Max Verstappen zijn snelle rondes rijdt. VertilinQ maakt vanuit digitaal gezichtspunt de supply chain, logistiek en het crossborder distributiemodel op de gewenste on- en offline kanalen mogelijk.

Maatwerk oplossing

Verstappenshop wil haar klanten op alle kanalen kunnen bedienen. Dat betekent dat inkoop, productie, voorraadbeheer, levering en after sales service top geregeld hoort te zijn. Een complex model als je winkels, webshops, social media, mobiele verkooplocaties in vele landen, talen en de diverse munteenheden naadloos wilt aansturen. VertilinQ biedt de mogelijkheid voor dit maatwerk.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer en de betrouwbaarheid van voorraad speelt een belangrijke rol in het logistieke proces. Voorraden voor de on- en offline kanalen worden virtueel samengevoegd. Voor Verstappenshop vraagt het een uitgekiende supply chain, immers, producten die een klant op ieder willekeurig kanaal wil kopen behoren beschikbaar te zijn voor directe en indien gewenst ook toekomstige levering.

Realtime koppelingen

De systemen van de leveranciers en logistieke partners zijn realtime gekoppeld, hierdoor verloopt de orderafwikkeling van weborders en de reorders van de winkels op een vloeiende wijze. De kassa in de winkels en op de mobiele locaties draaien in echttijd waardoor het voorraadbestand altijd up to date is. Om het gehele proces seamless te laten verlopen zijn betaalpartners, pakketvervoerders en customer support realtime aan het VertilinQ platform aangesloten

verstappenshop

Modules

Modules